• Norway Box Promotion

Nysæters motstander skadet: - Svensk rival er klar!

Pressemelding. (Oslo, 2. mars 2022) Simen Nysæters motstander Marko Mononen er skadet. Etter å ha følt smerter i albuen på trening, så har Mononen nå fått påvist betennelse i slimposen i albuen. Inn fra sidelinjen kommer Nysæters svenske rival Samo Jangirov for å kjempe om Cruiservekt tittelen til Baltic Boxing Union i Jordal Idrettshall den 1. april.Vi fikk en melding fra teamet til Mononen gjennom vår matchmaker om at han hadde skadet albuen. Sammen med en legeerklæring, som også bekreftet det. Dette var en veldig kjip beskjed å få, men heldigvis var Samo Jangirov villig til å steppe inn. Dermed får alle kampen de egentlig vil se den 1. april, sier promotor Ole Martin Feet

Proffboksing er uforutsigbart

Dette er ikke første kampen i proffboksing hvor motstandere har blitt byttet. Alle husker når Andy Ruiz Jr. kom inn som motstander i siste liten mot Anthony Joshua i 2019, og ble verdensmester på sjokkerende vis. Samo Jangirov og Simen Nysæter har tidligere møtt hverandre i bokseringen, og skulle egentlig ha bokset mot hverandre i et returoppgjør den 29. desember 2021. Noe covid-19-restriksjonene i Norge satte en stopper for, men nå får Jangirov endelig sjansen til å revansjere tapet fra 2018.Ingenting med proffboksing overrasker meg lenger. Vi er godt forberedt på det. Simen møtte Jangirov tilbake i september 2018 og vant, og vi forventer at han gjør det samme igjen, sier Nysæters manager Robert Walstad.

Norge mot Sverige

Jangirovs siste kamp var en tittelkamp på bortebane i Skottland om IBO sin internasjonale cruisevekt-tittel. Han bokset mot briten David Jamieson og tapte en tøff kamp på poeng etter 10 runder. I mens Jangirov har holdt seg aktiv gjennom pandemien er det over to år siden Nysæter bokset sin siste kamp, og hvordan det kommer til å påvirke ham blir spennende å se.


Kanskje jeg må bruke første runde på å få av litt ringrust, men etter det kommer det ikke til å påvirke meg. Jeg kommer til å ha mer adrenalin enn noen gang. Det kommer ikke til å bli som sist, og jeg har en beskjed til alle som er sultne på boksing og god stemning, denne gangen er kampen over før tiden har gått ut, sier en selvsikker Simen Nysæter


Om Norway Box Promotion AS

Norway Box Promotion er et norsk promotorselskap som ble etablert i 2019 av Atle Walgren og Max Mankowitz, med den hensikt å utvikle og bygge opp proffboksing i Norge. Max Mankowitz har lang erfaring fra boksesporten, som utøver, landslagstrener og som hovedtrener/daglig leder av Oslo Bokseklubb. Atle Walgren har lang erfaring fra næringslivet, og har vært tidligere vært tilknyttet boksesporten som aktiv bokser, sponsor og samarbeidspartner. Selskapet arrangerte det forrige proffboksestevnet i Norge; Capital Showdown i Ekeberghallen i 2019. Stevnet var både en sportslig og økonomisk suksess, som gjør at selskapets planer om å arrangere 3-4 stevner i året lever videre.

Les mer på https://www.norwayboxing.com

Kontaktinformasjon

Max Mankowitz

Sportssjef / Promotor

Tlf. +47 413 11 881

Ole Martin Feet

Daglig leder / Promotor

ole@norwayboxing.com

+47 482 09 031