• Norway Box Promotion

THIS IS BOXING utsatt på ubestemt tid!I forbindelse med spredningen av Koronaviruset i Norge har vi valgt å følge Folkehelseinstituttets (FHI) anbefalinger og de forskrifter Oslo Kommune innførte den 11. mars ved å heve beredskapsnivået i kommunen, som blant annet innebærer forbud mot arrangementer med mer enn 500 deltakere, innendørs og utendørs. Dette medfører at vi nå utsetter THIS IS BOXING på ubestemt tid.

  • Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Vi må derfor følge myndighetenes anbefalinger om håndteringen av Koronaviruset. Å avlyse mener vi er det eneste riktige vi kan gjøre på dette tidspunktet, og vi oppfordrer alle andre til å følge myndighetenes råd, slik at vi sammen kan begrense spredningen av viruset, sier promotor Max Mankowitz.


Dette er spesielt synd for bokserne, Alexander Hagen, Kevin Melhus, Kent Erik Bådstad, Simen Nysæter, Alexander Martinsen og Camilla Johansen som alle skulle bokset på stevnet i Jordalhallen den 24. april.


  • Situasjonen vi befinner oss i nå er veldig spesiell og det er vanskelig å vite hvor lenge dette kommer til å være. Når myndighetene og kommunen mener det er trygt nok, kommer vi til å være klare til å arrangere THIS IS BOXING. Da vil samtlige boksere få muligheten til å vise seg fram i ringen, sier promotor Atle Walgren.