• Norway Box Promotion

To boksere trekker seg: - Skade og militærtjenestePressemelding (30.03.22). To av motstanderne på det profesjonelle boksestevnet THIS IS BOXING, som skal holdes på Jordal 1. april har måtte trekke seg. Ernad Jasarevic skulle egentlig ha bokset mot Anders Eggan, men har måtte melde avbud på grunn av sin jobb i militæret i Bosnia. Den spente situasjonen i Europa gjorde at det ikke ble mulig å få den permen han skulle ha. En ulykke skjer sjelden alene sies det. Spanjolen Jonathan Castano skadet seg nylig i beinet på trening, som gjør at han også måtte trekke seg.


Dette er selvfølgelig en vanskelig situasjon, men ikke uvanlig i proffboksing. Vi er tilknyttet dyktige folk, som har kastet seg rundt og på kort varsel klart å få tak i gode erstattere. Så vi er trygge på at de nye bokserne vil være en utfordring for våre norske boksere, sier daglig leder Ole Martin Feet.


Nye motstandere fra boksenasjonen Georgia

Georgia, som tidligere var en del av Sovjetunionen har en langt og stolt boksetradisjon både på amatør- og proffsiden. De har i nyere tid også flere medaljer fra VM og OL. De utvikler et stort antall og godt skolerte boksere. Trønderen Anders Eggan (25) bokser nå sin 7. profesjonelle kamp. Han kommer nå til å bokse mot Giorgi Gujejiani (36) fra Georgia. En bokser med totalt 32 kamper, 10 seiere og 20 tap og 2 uavgjort. En bokser som har bokset over hele Europa, og ikke er redd for å ta sjanser. Senest tilbake i 2018 bokset han om en internasjonal tittel i Tyskland. En motstander som bør passe bra for Eggan. Det blir spennende å se hvordan det at han ikke har bokset en kamp siden 2020 vil påvirke. Hvor mye ringsrust har Eggan? Debutanten Alexander Martinsen er ikke uvant situasjonen med avlyste kamper og bytte av motstander. Så han er veldig fornøyd med å nå endelig skulle debutere mot Giorgi Aptsiauri (31) fra Georgia. Han har bokset totalt 9 kamper, vunnet 3, tapt 4 og 2 uavgjort. En bokser som kan være farlig om han først treffer, på sine 3 seiere har han vunnet 2 av dem på knockout. I et intervju i podcasten til proffbokser Alexander Hagen uttaler Martinsen om hva han håper vil skje når han nå skal debutere som proffbokser.


Det er klart at en drømmedebut er å vinne på knockout! Men det er ikke noe jeg tenker så mye på, og som er viktig for meg. Jeg har lyst å vise at jeg har utviklet meg de siste årene. At jeg er en smartere og en bedre defensivt rustet bokser. At jeg har flere strenger å spille på, og blitt en bedre kontringsbokser. Jeg har lyst å få vist fram god teknisk boksing, som jeg vet jeg nå har inne, sier Alexander Martinsen.