• Norway Box Promotion

Verdensmester i kickboksing klar for THIS IS BOXING!

Pressemelding (Oslo, 22. februar 2022). Den latviske verdensmesteren i kickboksing (2019) Reinis Porozovs er klar for THIS IS BOXING. I tillegg er han en erfaren proffbokser med 32 kamper, 15 seiere og 10 av dem vunnet på knockout. Han sørger dermed for at fight cardet den 1.april i Jordal Idrettshall blir betraktelig forsterket.


Tvunget til å flytte til Norge

Porozovs ble tvunget til å flytte til Norge for å jobbe. Pandemien har ført til at det var vanskeligheter med å kunne livnære seg om proffbokser og kickbokser i Latvia. Han valgte derfor å ta sjansen og flytte til Oslo. Det var også her han kom i kontakt med Max Mankowitz som driver Oslo Bokseklubb ved siden av arbeidet med proffboksingen. Mankowitz har selv et EM-gull (1977) og en VM-bronse (1979) på CV’en i kickboksing.


Latvia was in a complete lockdown due to Covid, so I moved to Oslo to train. Outside of professional boxing, I work extra as a massage therapist at Squeeze. I have a lot of experience in kickboxing. I won the World Championship (WAKO) which was one of my big goals, and now I want to reach the top in boxing as well. A couple of years ago, I was fighting for the Scandinavian title in pro boxing against Finnish boxer Samuli Karkkainen. I am sure that I was better in this fight, but the judges gave a victory to my opponent by a divided mixed decision. I hope to have the opportunity to fight for the title again in the future, says Reinis Porozovs.


Erfaren ‘Journeyman’

Reinis Porozovs har bokset mange kamper både som proffbokser og kickbokser. De fleste av tapene hans har kommet på bortebane. Når han ofte har blitt hentet inn som motstander på kort varsel. Han har bokset kamper i Tyskland, Polen, England, Russland, Tyrkia, Sverige og Finland. Han har tidligere vært i Norge som sparringspartner for Kevin Melhus, forut for hans kamper, og nå har han vist seg å være en verdifull treningspartner for de andre norske bokserne på Oslo Bokseklubb.


I was introduced to Oslo Bokseklubb five years ago when I was invited as a sparring partner against Kevin Melhus. They approached me after I won over Scandinavian boxers like Marcus Albert and Tomi Honka. I liked this club and I think it has got more prospects here than back home. I will now prepare for the fight with training in Oslo, and sparring in Manchester, England. I promise I will show a good fight with the beautiful technique I have learned, and try to win over my opponent with a knockout, says Reinis Porozovs.

Porozovs har på kort tid blitt en del av proffmiljøet på Oslo Bokseklubb, og dermed har han også fått muligheten til å bokse som hjemmebokser i Jordal Idrettshall den 1. april. Dette understreker også promotor Max Mankowitz.


Reinis er en tøff og uredd bokser. Når man som proff tar sjansen og drar til utlandet for å bokse så mye som han har gjort, så er man nesten avhengig å vinne kampen på knockout for å ta hjem seieren. Stort sett alle jevne kamper vil gå i hjemmebokseren sitt favør. Siden han nå trener for fullt, og har blitt en del av boksefamilien på Jordal var det helt naturlig å inkludere han som hjemmebokser på THIS IS BOXING. Vi forventer at han leverer en god og underholdene kamp, og virkelig viser hvilket nivå han har inne, sier Promotor Max Mankowitz.


Om Norway Box Promotion AS

Norway Box Promotion er et norsk promotorselskap som ble etablert i 2019 av Atle Walgren og Max Mankowitz, med den hensikt å utvikle og bygge opp proffboksing i Norge. Max Mankowitz har lang erfaring fra boksesporten, som utøver, landslagstrener og som hovedtrener/daglig leder av Oslo Bokseklubb. Atle Walgren har lang erfaring fra næringslivet, og har vært tidligere vært tilknyttet boksesporten som aktiv bokser, sponsor og samarbeidspartner. Selskapet arrangerte det forrige proffboksestevnet i Norge; Capital Showdown i Ekeberghallen i 2019. Stevnet var både en sportslig og økonomisk suksess, som gjør at selskapets planer om å arrangere 3-4 stevner i året lever videre.

Les mer på https://www.norwayboxing.com

Kontaktinformasjon

Max Mankowitz

Sportssjef / Promotor

Tlf. +47 413 11 881

Ole Martin Feet

Daglig leder / Promotor

ole@norwayboxing.com

+47 482 09 031